دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

تنش بین پکن و واشنگتن در بالاترین سطح است

وزیر امور خارجه چین اعلام کرد رابطه پکن-واشنگتن از زمان برقراری روابط دیپلماتیک میان دو کشور، دچار بالاترین میزان تنش شده است.
تاریخ انتشار: ۱۵:۵۸ - ۱۹ تير ۱۳۹۹ - 2020 July 09
کد خبر: ۴۹۸۷۵

به گزارش راهبرد معاصر؛ «وانگ یی» وزیر امور خارجه چین، امروز در نشست رسانه‌ای اندیشکده چین-آمریکا گفت روابط پکن و واشنگتن در پایین‌ترین سطح از زمان برقراری روابط دیپلماتیک بین این دو کشور قرار دارد.

 

وانگ یی در این نشست اظهار کرد «مسئله نگران‌کننده‌تر این است که روابط چین و آمریکا که یکی از مهمترین روابط دو جانبه در جهان است با شدیدترین چالش از زمان برقراری روابط دیپلماتیک (میان دو کشور) رو به رو شده است.»

 

وزیر امور خارجه چین اضافه کرد «برخی سیاستمداران آمریکا در تلاشند چین را به عنوان مخالف و حتی دشمن به تصویر بکشند، زیرا آن‌ها درصدد محدود کردن توسعه چین و از میان بردن همکاری پکن و واشنگتن هستند.» وانگ یی گفت «اول آنکه چین و آمریکا نباید به دنبال تغییر ساختار یکدیگر باشند. در مقابل، آن‌ها باید با هم همکاری کنند تا راه‌هایی برای همزیستی مسالمت آمیز سیستم‌ها و تمدن‌های مختلف پیدا کنند.»

این وزیر همچنین گفت که سیاست پکن در قبال واشنگتن ثابت است، زیرا چین با هدف بهبود روابط با «حسن نیت و اخلاص» تلاش می‌کند.

 

روابط آمریکا و چین اخیراً به دلیل اختلافات در تجارت، وضعیت هنگ کنگ و  شیوع کرونا در میان دیگر اختلافات رو به وخامت گذاشته است. برخی سیاستمداران آمریکایی از جمله دونالد ترامپ بار‌ها و بار‌ها چین را به اقدامات غیرمنصفانه در تجارت، نقض حقوق بشر و تجاوز به وضعیت ویژه هنگ کنگ متهم کرده اند. چین این اتهامات را رد کرده و به نقض انواع قوانین بین المللی از طرف آمریکا اشاره کرده است.

 

واشنگتن همچنین پکن را متهم می‌کند که در مراحل اولیه شیوع ویروس کرونا، اطلاعاتی را در این زمینه مخفی کرده است. همچنین برخی مقامات آمریکایی مدعی هستند که شواهدی مبنی بر اینکه منشا این ویروس یک آزمایشگاه چینی است در دست دارند. پکن همه این اتهامات را رد می‌کند./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار